C.A.E.C.J.M. (Chiara) Hooft

Advocaat mr. C.A.E.C.J.M. (Chiara) Hooft is sinds 2022 werkzaam binnen het team van Legal Sharks Advocaten. Mevrouw mr. Hooft heeft haar master in rechtsgeleerdheid met specialisatie in het personen- en familierecht afgerond aan Tilburg University.

Sinds 2019 heeft ze haar vaardigheden en expertise in de advocatuur opgebouwd door te werken bij verschillende advocatenkantoren.

Binnen het kantoor focust zij zich op het personen- en familierecht, met een specialisatie in gezag, omgangsregelingen, echtscheidingen en vermogensverdelingen.

Door haar toewijding aan vertrouwen en openheid creëert ze een veilige omgeving waarin cliënten zich gehoord en op hun gemak voelen. Haar benadering is gebaseerd op heldere communicatie, nauwe betrokkenheid en een professionele aanpak.

Met haar betrokkenheid en vastberadenheid is mr. Hooft toegewijd aan het bieden van hoogwaardige juridische bijstand aan haar cliënten, met als doel om hen te helpen bij het vinden van rechtvaardige oplossingen voor hun juridische uitdagingen.

 

Terug naar alle advocaten

VRAGEN OF GRAAG EEN PERSOONLIJK GESPREK?

Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een persoonlijke afspraak!

+31 (0)85 48 48 135 Contact