E.C.A.E. (Esmée) Verschuren

Advocaat E.C.A.E. (Esmée) Verschuren versterkt sinds 2023 het advocatenteam van Legal Sharks advocaten. Al op jonge leeftijd is zij in aanraking gekomen met het familie- en jeugdrecht. Uit deze periode zijn haar twee dingen het meest bijgebleven: Hoe belangrijk een vakkundig, maar ook betrokken advocaat is en hoe onderbelicht de stem van het kind is binnen het Nederlandse rechtssysteem. Zij wilde hier met haar eigen bijdrage verandering in brengen. Juist door deze achtergrond begrijpt zij de belangen en emoties die bij het familie- en civiele jeugdrecht komen kijken en is zij bereid om altijd dat stapje extra te zetten voor haar cliënten.

Binnen het kantoor richt zij zich op zowel het familierecht als het civiele jeugdrecht.

Verschuren werkt ook op basis van toevoeging/gefinancierde rechtsbijstand. Zij heeft heel bewust voor de sociale advocatuur gekozen. Zij vindt namelijk dat iedereen recht heeft op een goede advocaat. Naast haar werk als advocaat zet zij zich ook in om meer aandacht voor de sociale advocatuur te krijgen.  

Ze is betrokken en nieuwsgierig. Haar nieuwsgierigheid bestempelt zij in haar werk als een van haar sterkste eigenschappen. Het ergste pijnpunt bij cliënten bevindt zich niet altijd waar je zou verwachten. Door samen met haar cliënt uit te zoeken wat écht belangrijk is, kan zij zich richten op het behalen van de beste oplossing.     

Terug naar alle advocaten

VRAGEN OF GRAAG EEN PERSOONLIJK GESPREK?

Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een persoonlijke afspraak!

+31 (0)85 48 48 135 Contact