mr. G. (Gökhan) Demir

De advocaat
Advocaat G. (Gökhan) Demir is in 2017 afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Demir beschikt over een uitstekend C.V. met betrekking tot zijn universitaire studies en het bekleden van bijpassende nevenfuncties. Kort na zijn studie is hij advocaat geworden. Van kleins af aan had Demir de ambitie om advocaat te worden. Hij komt uit een gezin waar meerdere advocaten uit zijn voortgekomen. Het recht is hem dan ook met de paplepel ingegoten.

Demir wordt omschreven als een gepassioneerde advocaat met kennis van zaken. Hij floreert in de rechtszaal waarbij hij de belangen van zijn cliënt op de beste manier verdedigt. Indien nodig met een ijzeren vuist of met een fluwelen handschoen. Buiten de rechtszaal vindt Demir het belangrijk dat duidelijk wordt gecommuniceerd met zijn cliënt en dat zijn cliënt het gehele proces met raad en daad door hem wordt bijgestaan.

Bij Legal Sharks legt Demir zich exclusief toe op het strafrecht en het familierecht. Hij beschikt over de expertise voor het voeren van specifieke procedures bij alle rechtbanken en gerechtshoven in Nederland. In zijn jaren als advocaat heeft hij veel ervaring opgedaan in de behandeling van omvangrijke zaken. 

Toeval bestaat niet
Knopen doorhakken vergt kennis, besluitvaardigheid en moed. Demir gelooft dat je niets aan het toeval moet overlaten. Een goede voorbereiding is de sleutel tot succes. Op bedachtzame wijze en met oog voor ieder juridisch detail zorgt Demir voor een op maat gemaakte strategie om als winnaar uit de juridische strijd te komen.

Maatschappelijk
Naast het recht is Demir ook geïnteresseerd in de politiek. Daarnaast biedt hij graag een helpende hand aan personen in zijn omgeving die dat nodig hebben. Dat dit geen loze woorden zijn blijkt uit het feit dat hij naast zijn baan als advocaat ook actief is geweest in de lokale politiek als gemeenteraadslid. Het maakt niet uit in welke hoedanigheid: Demir komt altijd op voor diegene die hem het vertrouwen gunnen om hun belangen te verdedigen.

Advocatuur is topsport
Sporten zorgt voor de nodige ontspanning en het houdt de hersenen scherp. Dat is nodig, want de advocatuur is topsport. In zijn vrije tijd is Demir regelmatig te vinden op het voetbalveld. Sinds een jaar is hij ook actief op de padelbaan. De aard van het beestje maakt dat Demir ook tijdens het sporten alles geeft om als winnaar uit de wedstrijd te komen. Hij is gewoon graag de beste in alles wat hij doet en verliezen doet hij liever nooit. Die passionele winnaarsmentaliteit maakt ook in de rechtbank het verschil.

Specialisatie
Demir heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Strafrecht
  • Personen- en familierecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Terug naar alle advocaten

VRAGEN OF GRAAG EEN PERSOONLIJK GESPREK?

Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een persoonlijke afspraak!

+31 (0)85 48 48 135 Contact