mr. K (Karin) van Doorn

Advocaat K. (Karin) van Doorn heeft haar rechtenstudie gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam. Zij heeft een periode van 8 jaar gewerkt bij een advocatenkantoor dat zich met name richt op echtscheidingszaken. Vervolgens heeft zij in 2021 de overstap gemaakt van het advocatenkantoor De Advocatenbus, de voorloper van Legal Sharks advocaten.

Van Doorn legt zich expliciet toe op het familierecht. De focus van haar werkzaamheden ligt voornamelijk op de alimentatiekwesties en de echtscheidingen. Al in haar studententijd had zij hierin interesse en dit is uitgegroeid tot een specialisme. Zo heeft zij ook het juridisch advieskantoor de Alimentatiebalie opgericht.

Naast het werk als advocaat is zij als docent personen- en familierecht verbonden aan de Universiteit van Amsterdam. In deze hoedanigheid draagt zij haar steentje bij aan de toekomstige generatie juristen.

In geheel 2023 mag zij zich ‘beste pleiter van West Brabant’ noemen. Recentelijk greep zij net naast de beker in een wedstrijd waarbij zij het opnam tegen de beste pleiters van een aantal andere Nederlandse en Belgische arrondissementen.

Terug naar alle advocaten

VRAGEN OF GRAAG EEN PERSOONLIJK GESPREK?

Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een persoonlijke afspraak!

+31 (0)85 48 48 135 Contact