mr. R.G.J. (Roy) van Kerkhof

Advocaat R.G.J. (Roy) van Kerkhof is in 2011 afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Hij studeerde af in het afstammingsrecht bij niemand minder dan professor Vlaardingenbroek.

De eerste vijf jaar van zijn carrière was Van Kerkhof verbonden aan Van Rooij en Pijnacker advocaten te Tilburg. Daar heeft hij zich gespecialiseerd in het familie- en jeugdrecht.

Na deze periode heeft Van Kerkhof in 2016 advocatenkantoor De Advocatenbus opgericht. Onder het adagium “het recht is er voor iedereen” heeft hij met De Advocatenbus honderden cliënten van advies en rechtsbijstand voorzien.           
Begin 2023 veranderde Van Kerkhof de naam van het kantoor in Legal Sharks advocaten.

Van Kerkhof heeft zich de afgelopen jaren verder gespecialiseerd in het gezags- en omgangrecht. Hij staat met name bekend om zijn bijzondere aanpak in zogenaamde omgangs- en ‘ouderverstotingszaken’.

Van Kerkhof handelt in zijn zaken snel en slagvaardig. Zo brengt hij uw probleem snel onder de aandacht van de rechter en vervalt niet in eindeloze correspondentie met de wederpartij. Van Kerkhof is een echte procesadvocaat.

Van Kerkhof behandelt een grote diversiteit van zaken binnen het familie- en jeugdrecht. Zijn praktijk beperkt zich derhalve niet tot echtscheidingen, gezags- en omgangszaken. Denk bijvoorbeeld ook aan ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen, alimentatie- en afstammingszaken.

Van Kerkhof heeft een landelijke praktijk en procedeert bij alle Nederlandse Rechtbanken. 

Van Kerkhof heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten onder andere de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Personen- en Familierecht   
(Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, Jeugdbeschermingsrecht, ouderschap en erkenning)
Jeugdrecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerde rechtsgebied. 

Van Kerkhof neemt nog steeds zaken op basis van door de overheid gesubsidieerde rechtsbijstand aan.     

Terug naar alle advocaten

VRAGEN OF GRAAG EEN PERSOONLIJK GESPREK?

Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een persoonlijke afspraak!

+31 (0)85 48 48 135 Contact