Advocaat Aruba – Bonaire – Curaçao – Saba – Sint Eustatius – Sint Maarten

Advocaat Nederlandse Antillen

In Nederland wonen ruim 140.000 Antillianen. De banden tussen de in Nederland wonende Antillianen en de familie die nog op de eilanden wonen zijn nog altijd erg sterk. Veelvuldig wordt er tussen Nederland en het Caribische deel van het Koninkrijk gereisd. Relaties en huwelijken binnen de verschillende delen van het Koninkrijk  zijn dan ook geen uitzondering op de regel.

Het kan daardoor ook zo zijn dat je op een van de Caribische eilanden voor de familierechter moet verschijnen. De Caribische advocaat die je in een dergelijke juridische procedure moet inschakelen blijkt echter een aanzienlijk uurtarief te vragen. De gemiddelde uurtarieven op de eilanden liggen aanzienlijk hoger dan de tarieven die advocaten in Nederland vragen voor hun juridische bijstand.

Het loont dan ook om na te gaan of jouw juridische kwestie gewichtig genoeg is om een in Nederland gevestigde advocaat de zaak te laten behandelen.

Familierechtelijke procedures

Advocatenkantoor Legal Sharks heeft al in meerdere procedures gebleken een scherper tarief te vragen voor familierechtelijke procedures dan collega’s op de Caribische eilanden.

Ben je verwikkeld in een procedure voor een van de rechtelijke colleges in het Caribische deel van het Koninkrijk, neem dan voor nadere informatie vrijblijvend contact op met Advocatenkantoor Legal Sharks.

Contact

VRAGEN OF GRAAG EEN PERSOONLIJK GESPREK?

Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een persoonlijke afspraak!

+31 (0)85 48 48 135 Contact